مسیر صحیح یادگیری سئو؛ چطور متخصص سئو شویم

  • در هر کاری هر چقدر پشت کار عالی داشته باشی اما نقشه راه درستی نداشته باشی به هدف نمیرسی و فقط درجا میزنی و به مرور خسته و دلزده میشی؛ یادگیری اصولی سئو هم جدای از این نیست 

    در ویدئو زیر روش صحیح یادگیری سئو را برای افراد علاقمند به این مسیر توضیح دادم :

    • اینکه چه شرکتی را برای شروع کار انتخاب کنید و شرکت سئو خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد
    • اینکه از چه منابعی استفاده کنید برای آپدیت نگه داشتن خودتون
    • اینکه در انجام یک پروژه سئو چه فرایندهایی انجام میشود
    • و …

     

     

    اگر شما هم نکته دیگری برای یادگیری سئو دارید خوشحال میشم در کامنت برای من ارسال کنید

     

    کارشناس سئو

     

    مسیر صحیح یادگیری سئو شامل چندین بخش مختلف می شود. اگر شما نیز دوست دارید به یک متخصص سئو  تبدیل شوید باید به صورت اصولی آموزش سئو کاربردی را بگذارنید و مرحله به مرحله خود در در این زمینه بالاتر بیاورید. شاید برخی اولین قدم را آموزش رایگان سئو بدانند و برخ نیز صرفا تدریس خصوصی سئو را بهترین روش برای یادگیری صحیح و سریع سئو در نظر بگیرند. تمامی موارد درست و در عین حال غلط است. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم به شما بیاموزیم چطور متخصص سئو شوید. با ما همراه باشید.

    ‌ سئو کار کیست؟

    قبل از صحبت در مورد مسیر صحیح یادگیری سئو باید بدانیم که متخصص سئو کیست و چه وظیفه ای دارد. آشنایی با وظیفه هر شغل در یادگیری ان مهارت به ما کمک می کند. سئو کار شخصی است که براساس دانشی که در زمینه سئو کسب کرده، وظیفه بهینه سازی سایت در موتور های جست مانند گوگل را برای کسب رتبه و وروی بیشتر دارد. تبدیل شدن به یک متخصص سئو مسیری یک شبه نیست و شاید جزو معدود حرفه هایی باشد که یادگیری آن بیشتر بر پایه تجربه است تا آموزش و به همین خاطر باید بر طبق یک مسیر درست تبدیل به متخصص سئو شویم.

    مسیر صحیح یادگیری سئو چیست؟

    مسیر یادگیری سئو به صورت صحیح از چند بخش اصلی تشکیل شده است. البته ممکن است هر فردی به نحوی این مسیر را ترسیم کند ولی در ادامه سعی داریم بهترین و اصولی ترین راه را برای شما نمایش دهیم:

    مرحله اول: یادگیری اصول پایه سئو

    در مسیر صحیح یادگیری سئو ابتدا باید اصول اولیه و پایه سئو را بدانید. مطالعه مقالات رایگانی که در سطح وب وجود دارد به همراه تماشای دوره های آموزشی رایگان می تواند به شما در این زمینه کمک کند. هدف ما در این مرحله این است که شما بدانید وارد چه دنیایی قرار است شوید و هدف موتور های جست و جو را درک کنید. باید در این مرحله با نحوه ی بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو آشنا شوید و تا حدودی در خصوص ابزارهای مهم سئو مانند سرچ کنسول شناخت پیدا کنید. همچنین با کلیات مباحثی مانند کیوورد ریسرچ، لینک سازی داخلی و خارجی و سئو تکنیکال در قسمت آشنا خواهید شد تا آمادگی نسبی برای مرحله بعد داشته باشید.

    یادگیری اصول پایه سئو

    مرحله دوم: کارآموزی در یک شرکت

    همانطور که گفته شد، سئو بر پایه تجربه است و بدون کار عملی هیچ اموزشی در این حیطه کافی نخواهد بود. برای اینکه مطالب آموزش دیده در مرحله اول را بهتر درک کنید باید با افراد با تجربه و متخصص در این زمینه کار کنید تا به صورت عملی نحوه ی پیاده سازی تکنیک های سئویی را مشاهده نمایید. بهترین راه در مسیر صحیح یادگیری سئو، کار اموزی در یک شرکت مرتبط است. شرکت های زیادی افراد علاقه مند به آموزش در زمینه سئو را برای مدت زمانی بین ۳ تا ۶ ماه جذب می کنند و معمولا بعد از گذارندن این دوران، ان ها را استخدام می کنند. پس با یک تیر می توانید دو نشان بزنید.

    همچنین ببینید:
    آنالیز رقبا در سئو: معرفی ابزارهایی بر ای تحلیل سئو رقبا

    در کنار آموزش و کسب تجربه در حوزه سئو، شغل اینده خود را بدست آورید. در این مرحله شما بر روی پروژه های عملی کار می کنید و دقیقا معنای سرچ کلمات کلیدی، نحوه لینک سازی و کار با سرچ کنسول را فرا خواهید گرفت. توجه داشته باشید اگر قرار است به صورت کارآموز فعالیت کنید باید همان ابتدا شرکتی را انتخاب کنید که در زمینه سئو فعالیت کند و از ان مهمتر، تسک های مشابه در هر روز به شما ندهد. اینکه هر روز فقط مقاله نگارش کنید یا سرچ کلمات کلیدی را انجام دهید شما را به متخصص سئو تبدیل نخواهد کرد پس برای افزایش تخصص به مرحله سوم قدم می گذاریم.

    مسیر صحیح یادگیری سئو

    مرحله سوم: ایجاد سایت شخصی

    راه اندازی بیزنس شخصی شاید کار سختی بنظر برسد ولی برای یادگیری صحیح سئو ما به یک بیزنیس نیاز نداریم و صرفا یک سایت اولیه برای کار و کسب تجربه نیاز خواهیم داشت. همانطور که آموزش سئو وردپرس وجود دارد، آموزش های رایگان زیادی نیز برای ایجاد یک وبسایت وجود دارد و آنقدر این مسیر آسان شده که دیگر هر شخصی می تواند یک سایت داشته باشد. بعد از راه اندازی سایت و ثبت آن در سرچ کنسول، باید بر طبق اصولی که یاد گرفته اید شروع به سئو سایت کنید.

    از ایجاد دسته بندی مناسب در سایت و بررسی رقبا و سرچ کلمات کلیدی، تا ایجاد تقویم محتوایی برای بارگذاری منظم محتوا در سایت و لینک سازی داخلی، همگی در این بخش انجام می شود. شما می توانید هر چیزی را که تاکنون مطالعه کرده اید و در دوره کارآموزی آموزش دیده اید را روی سایت خود پیاده سازی کنید تا دقیقا تاثیر آن را مشاهده کرده و درک کاملی از نحوه ی اجرای آن کسب کنید. به شما پیشنهاد می کنیم اگر ایده ای برای موضوع سایت ندارید، با یک مجله سرگرمی کار خود را آغاز کنید و مطالب روتین مانند معرفی غذا، فیلم و موسیقی قرار دهید.

    مسیر صحیح یادگیری سئو

    مرحله چهارم: آپدیت نگه داشتن دانش سئو

    نکته ای که در خصوص مطالعه مقالات سئو وجود دارد، عدم اپدیت مداوم ان ها است و به دلیل طولانی بودن مسیر صحیح یادگیری سئو باید از هدر رفتن وقت خود جلوگیری کنید. هدر رفتن وقت زمانی رخ می دهد که شما مقالاتی مربوط به ۵ سال پیش را مطالعه می کنید و بعد مشخص می شود که تمامی موارد یاد شده در ان، منقضی شده و دیگر کاربردی ندارد. استفاده از رفرنس های خارجی مانند سایت ماز، اچرفس، سمراش، support google و مواردی این دست به شما در آپدیت نگه داشتن مداوم علم خود در سئو کمک می کند.

    همچنین شرکت در کنفرانس ها و سمینارهای سئو، بررسی ویدیو های یوتیوب که سئوکارانی مانند نیل پاتل قرار می دهند و فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند توییتر یا همان ایکس سبب می شود تا از اخرین بروز رسانی های گوگل با خبر شوید و علم شما در این زمینه همواره بروز باشد.

    همچنین ببینید:
    چطور معماری صحیح سایت باعث بهبود سئو می شود

    آپدیت نگه داشتن دانش سئو

    نکاتی در مورد مسیر صحیح یادگیری سئو

    • قبل از ورود به حیطه سئو از خود بپرسید که آیا می خواهید سئو کار شوید و این شغل با روحیات و علایق شما سازگار هست یا خیر؟
    • برای خود یک چک لیست سئویی اماده کنید و همیشه ان لیست را آپدیت کنید تا بتوانید برای هر پروژه براساس آن پیش بروید.
    • همیشه اخبار پیرامون حوزه سئو را دنبال کنید تا از اخرین بروز رسانی ها مطلع شوید.
    • اگر قصد کارآموزی دارید، شرکتی را انتخاب کنید که متخصص سئو و مدیر محتوای با تجربه ای داشته باشد تا بتوانید از تجربه او برای آموزش بهتر استفاده کنید.
    • خود آموزی سئو تا حدی خوب است ولی به دلیل پراکندگی مطالب بهتر است یک دوره آموزشی برای یادگیری اولیه سئو تهیه کنید.
    • از ابتدای راه به دنبال کسب در امد نباشید و سعی کنید کسب تجربه را جایگزین این امر کنید.
    • در گروه ها و پیج های آموزش و تبادل نظر سئو عضو شوید تا بتوانید چالش ها و تجربیات دیگران در این زمینه را مشاهده کنید.

    یادگیری سئو چقدر طول میکشد؟

    تمامی موارد اعلام شده در این مقاله بدون مشخص شدن زمان مطرح شد و همین امر ممکن است سبب شود تا از خود بپرسید: مدت زمان یادگیری سئو چقدر است؟ اگر به صورت اصولی آموزش اولیه دیده باشید، یعنی بجای استفاده از مقالات رایگان که ممکن است اپدیت نباشند یا همه چیز را توضیح ندهند، از دوره های آموزشی جامع مانند بهین وب دیزاین استفاده کنید و در کنار آن، کار عملی نیز داشته باشید، در بازه ی زمانی ۶ ماه تا یکسال می توانید به یک سئو کار تبدیل شوید.

    نکات یادگیری سئو

    یادگیری صحیح سئو در بهین وب دیزاین

    مداومت در این مسیر و مطالعه منظم و آپدیت نگه داشت علم سئو بسیار حائز اهمیت است و همین امر سبب شده تا در بهین وب دیزاین همواره سعی کنیم تا مقالاتی بروز و اموزش های اصولی رایگانی را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین دوره های جامعی آموزشی برای درک هر چه بهتر سئو برای شما ایجاد شده که بتوانید قدم اولیه در ورود به دنیای سئو را محکم بر دارید. اگر هرگونه سوالی در خصوص مطالب عنوان شده در این مقاله داشتید یا نیاز به مشاوره در حوزه سئو دارید، لطفا با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

    سوالات متداول

    چطور متخصص سئو شویم؟

    با طی کردن چهار مرحله یاد شده در مقاله و کار عملی و کسب تجربه می توانید به یک متخصص سئو تبدیل شوید. البته حداقل ۵ سال تجربه برای تبدیل شدن از یک سئو کار به یک متخصص سئو نیاز خواهد بود.

    در مسیر صحیح یادگیری سئو چه پیش نیاز هایی لازم است؟

    آشنایی با موتور های جست و جو و نحوه ی عملکرد آن ها به همراه آشنایی اولیه با برخی الگوریتم های گوگل به شما در درک بهتر سئو کمک خواهد کرد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای

    ارسال یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.