دغدغه اصلی امروزه طراحان سایت و صاحبان کسب و کار آنلاین سرعت و کیفیت خدمات ارائه شده سرویس میزبانی میباشد که تاثیر بسیار زیادی در رتبه بندی وبسایت در نتایج گوگل دارد. در این مقاله فاکتورهای یک هاست وردپرس خوب را برای شما شرح میدهیم.
مشخصات هاست مناسب وردپرس:
وردپرس به دلیل اینکه منابع بالایی برای پلاگین ها ( از المنتور گرفته تا پلاگینهای مخصوص سئو و … ) استفاده میکند هاستهای اشتراکی معمولی ( هاست لینوکس ) انتخاب درستی برای این cms نیستند. همچنین استفاده از سرور مجازی یا اختصاصی برای خیلیها توجیه اقتصادی ندارد. اکثر هاستینگها سرویس هاست وردپرس را ارائه میکنند که چیزی مابین هاست اشتراکی و سرور مجازی است. پس بهترین گزینه برای میزبانی وبسایتهای وردپرسی خرید هاست وردپرس است.
منابع هاست وردپرس خوب:
رم و سی پی یو:
اثر گذارترین فاکتورها در سرعت سایتهای وردپرسی رم و سی پی یو این سرویس است. اغلب ۲ هسته cpu و ۴ گیگابایت رم برای وبسایتهای وردپرسی متوسط مناسب است و اختلالی ایجاد نمیشود. درصورتی که نیاز به منابع بیشتر داشتید میتوانید از پلانهای بالاتر این سرویس ها استفاده نمایید.
فضای میزبانی:
بسته به نیاز شما فضای میزبانی مشخص میشود. حجمهای مختلف در پلانهای مختلف این سرویس وجود دارد که میتوانید تخمینی از میزان فضای مورد نیازتان بزنید و بر اساس آن سرویس خریداری نمایید و نگران نباشید که در صورتی که نیاز به فضای بیشتری داشته باشید میتوانید درخواست ارتقا پلن را بدهید.
آپ تایم بالا:
در کل شرکت هاستینگی که آپ تایم بالا نداشته باشد برای وب سایت شما ضرر دارد. درصد آپتایم به درصدی از داون شدن یا از درسترس خارج شدند سرور میگویند که در این زمان دستری کاربران به وبسایت شما و همچنین کراولرهای گوگل به وبسایت شما قطع شده و باعث نارضایتی و از دست دادن اعتماد کاربر میشود.
دامنه و ایمیل:
هاست مناسب برای وبسایتهای ووکامرسی و یا فروشگاهی وردپرسی هاستی است که امکان داشتن دامنههای جانبی و سرویس ساخت ایمیلهای مختص به کسب کار خودتان ( برای ایمیل مارکتینگ و انواع کارهای مارکتینگ ) را داشته باشد. با استفاده از این هاست حرفهای وردپرس شما با بزرگ شدن کسب وکارتان نیاز به تغییر سرویس میزبانیتان ندارید.
امنیت و پشتیبانگیری هاست مناسب وردپرس:
برای وردپرس هاستی مناسب است که از امنیت بالا برای وردپرس برخوردار باشد. این به این معنی است که از فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری، آنتی ویروسهای به روز و لایسنس دار استفاده کند. البته نباید تنها به امنیت هاست اکتفا کنید و می بایست از پلاگینهای امنیتی وردپرس برای بستن حفرههای امنیتی آن استفاده نمایید که نفوذ پذیری وبسایتتان را کاهش دهید.
یکی از فاکتورهای مهم در داشتن امنیت در دنیای دیجیتال، داشتن بک آپ یا نسخه پشتیبان به رو از وبسایتتان است. مطمئن شوید که هاستینگ از اطلاعات شما بهص ورت دوره ای بکآپ تهیه نماید و درصورتی که این کار را انجام نمیدهد خودتان این کار را به صورت دوره ای انجام دهید تا در صورت از درست رفتن اطلاعاتتان بتوانید آنها را بازیابی نمایید. همچنین در صورتی که وبسایت شما حجم بالایی برای بک آپ گیری دارد میتوانید از هاست بک اپ استفاده نمایید.
وب سرور:
چندین وب سرور معروف داریم که معروفترین آنها آپاچی، لایت اسپید و IIS است و بهترین آنها برای وبسایتهای وردپرسی لایت اسپید است. این افزونه سرعت مناسبی دارد و افزونه کش لایت اسپید هم برای وردپرس وجود دارد که بهترین کارایی را با وب سرور لایت اسپید به شما ارائه میدهد.
نتیجه گیری:
برای وردپرس از هاست اشتراکی مانند هاست لینوکس، در پایه ترین حالت گرفته تا سرور مجازی و سرور اختصاصی میتوان استفاده کرد که این بسته به قدرت مالی و میزان نیاز شما از منابع دارد.
در اقتصادی ترین حالت استفاده از هاست لینوکس برای وبسایتهای سبک مانند وبلاگ شخصی، وبسایتهای شرکتی، نمونه کار و … میتوانید استفاده نمایید. برای وبسایتهای فروشگاهی المنتوری و با ترافیک متوسط به بالا از هاست وردپرس، وبسایتهای با دادههای حساس و ترافیک بسیار بالا باید به دنبال سرور مجازی و در نهایت به سرور اختصاصی بروند که طبع هزینه های بالاتری را باید بپردازند.