استراتژیست محتوا کیست؟ و ۶ مهارتی که نیاز دارد

  •  

    قبلا در مورد استراتژی محتوا صحبت کردم و در این مطلب در مورد وظایف یک استراتژیست محتوا نوشتم که چه وظایفی بر عهده دار

     

    اگر سوالی دارید در بخش نظرات بپرسید

     

    معمولا در تمامی شرکت های بزرگ که قصد بازاریابی انلاین دارند، فردی باید وجود داشته باشد که در خصوص فعالیت و تخصص آن شرکت، محتوای مناسب برای عرضه به کاربران ایجاد کند. در تیم های سئو نیز، صرف نظر از کوچک یا بزرگ بودنشان، به تخصص در زمینه طراحی و تولید محتوا نیاز خواهد بود. استراتژیست محتوا فردی است با ساختار محتوا آشنا بوده و در بررسی چک لیست سئو در بخش محتوایی، با توجه به مجموعه وظایف و اهدافی که تعیین شده، استراتژی محتوا را مشخص می کند. در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی های یک استراتژیست تولید محتوا اشنا کنیم.

    استراتژیست محتوا کیست؟

    فردی را که وظیفه برنامه ریزی، تولید، انتشار و مدیریت محتوای یک مجموعه یا سایت را بر عهده داشته باشد را Content Strategis می گویند. امروزه بازار یابی محتوا حرف اول را در جذب مشتری می زند و دیگر روش های سنتی بازاریابی، پاسخگوی نیاز کاربران نبوده و اعتمادی نیز دیگر به این سبک فروش وجود ندارد. استراتژیست تولید محتوا، با بررسی تمامی جوانب حوزه کاری و شناخت پرسونای مخاطب، اقدام به تولید محتوایی مناسب و کاربر پسند می کند تا در نتیجه ی ان، فروش و جذب کاربر رخ دهد. البته معمولا چالش های سئو با تیم نویسنده وجود دارد و همین تفکیک دو بخش سئو و محتوا از هم، باعث ایجاد برخی مشکلات در پیاده سازی اهداف می گردد.

    استراتژیست محتوا کیست؟

    وظایف استراتژیست تولید محتوا چیست؟

    همانطور که اشاره شد، استراتژیست محتوا وظیفه برنامه ریزی و تولید محتوای یک مجموعه را بر عهده دارد یعنی باید با بررسی دقیق، بهترین محتوا را با متناسب با اهداف سازمان و علایق کاربران تولید کند. در این بخش به بررسی وظایف این شخص می پردازیم:

    • تحلیل مداوم بازار به منظور تغییر در استراتژی های تولید محتوا در صورت لزوم
    • تعیین اهداف سازمان در بخش تولید محتوا و ایجاد محتوا در راستای همین اهداف
    • برنامه ریزی دقیق و اصولی برای تولید و انتشار محتوا
    • تولید محتوای کاربر پسند به نحوی که در کنار رسیدن به اهداف تعیین شده، کاربران نیز جذب محتوا شوند
    • ایجاد و مدیریت کمپین‌ های تبلیغاتی و بررسی و تحلیل نتایج هر کدام برای شناسایی بهترین روش های شناخت برند به کاربران
    • هماهنگی با تولید کنندگان محتوای متنی و تصویری برای خلق بهترین نوع محتوا برای سایت و شبکه های اجتماعی
    • نظارت بر محتوای تولید شده و رفع اشکالات آن قبل از انتشار
    • شناخت دقیق مخاطبین هدف و تولید محتوا بر اساس ویژگی های این افراد
    • ایجاد یک تقویم محتوایی منظم
    همچنین ببینید:
    آموزش گوگل شیت برای مدیریت سئو

    استراتژیست محتوا چه مهارت هایی باید داشته باشد

    شاید با خود بگویید، یک استراتژیست باید حداقل آنالیز اولیه سایت را بلد باشد یا با اصول کامنت مارکتینگ آشنایی داشته باشد تا بتواند در شبکه های اجتماعی به خوبی فعالیت کند. تمامی این موارد درست است ولی اگر بخواهیم به صورت تخصصی به مهارت های این فرد بپردازیم، لیست زیر را شامل خواهد شد:

    استراتژیست محتوا

    خلاقیت بالا

    خلاقیت حرف اول را در مهارت های یک استراتژیست می زند. بدون خلاقیت، عملا محتوای تولید شده بدون جذابیت است و نه به رسیدن سازمان به اهداف مشخص شده کمک خواهد کرد و نه جذب کاربر را خواهد داشت. خلاقیت استراتژیست محتوا مانند اهنربا عمل می کند و در هر شرایطی می تواند با تولید محتوایی جدید و خاص، مشتریان را به سمت خود بکشاند.

    توانایی کسب درآمد از محتوا

    مشخصا تمامی هزینه هایی که سازمانی برای تولید محتوا می کند، شناساندن برند خود به کاربران و در نتیجه امکان فروش محصول است. یک استراتژیست باید بتواند محتوایی جذاب خلق کند تا اعتماد مشتریان را جلب نموده و ان ها را به سمت محصولات خود سوق دهد.

    تبلیغ نویسی

    کپی رایتینگ یکی از مهارت های اولیه برای هر استراتژیست محتوایی به شمار می اید. حتی اگر شما تولید محتوا نمی کنید، باید گاهی خودتان دست بکار شده و در برخی مواقع، با چند جمله، تصویر سازی مد نظرتان را برای کاربران ایجاد کنید. نمونه های زیادی از تبلیغ نویسی های ماندگار را می توان نام برد که در پشت آن ها یک استراتژیست با تجربه وجود داشته است.

     استراتژیست محتوا

    مهارت تحلیل بازار

    قدرت تحلیل بازار هدف و فرصت های تجاری جدید از دیگر مهارت های لازم این شغل به حساب می اید. شاید در شرایطی شما مجبور شوید به طور کامل استراتژی محتوایی خود را تغییر دهید یا موارد جدیدی را به کار خود اضافه کنید. این امر تنها با تحلیل مداوم بازار و رفتار کاربران محقق می شود.

    توانایی مدیریت زمان

    زمان برای همه مهم است، مخصوصا اینکه در حوزه های بازاریابی دیجیتال، همه چیز خیلی سریع پیش می رود و این تغییرات مداوم برای کسانی که نتوانند خود را به سرعت وفق دهند، مشکل ساز خواهد بود. استراتژیست محتوا باید بتواند تمامی کمپین های تبلیغاتی و محتوای جدید سایت را در کمترین زمان ممکن طراحی و اماده اجرا کند.

    همچنین ببینید:
    کامنت مارکتینگ برای سایت و اینستاگرام چیست

    ارائه محتوای مناسب

    شناخت پرسونای مخاطب در ارائه محتوای کاربر پسند بسیار مهم است. شاید فردی توانایی ایجاد تقویم محتوایی داشته باشد ولی نتواند تشخیص دهد برای هر کاربر چه نوع محتوایی مناسب است. گاهی لازم است محتوا در قالب مقالات ایجاد گردد و گاهی صرفا باید ویدیو های کوتاه معرفی را شامل شود. انتخاب بهترین محتوا برای انتشار، از دیگر مهارت های استراتژیست تولید محتوا می باشد.

    وضعیت استخدام استراتژیست محتوا به چه صورت است؟

    در این حرفه، تجربه و مهارت حرف اول را می زند و هر چه در این دو شاخص پیشرفت کنید، مسلما در بخش درآمد و موقعیت های شغلی نیز، افزایش محسوسی را مشاهد خواهید کرد. تمامی کسب و کارها و سازمان ها امروزه به اهمیت داشتن یک استراتژی در تولید محتوا برای جذب کاربران پی برده اند و به همین خاطر چیزی به نام اشباع برای استخدام در حال حاضر برای این شغل وجود ندارد.

    استخدام استراتژیست محتوا

    دوره استراتژیست محتوا در بهین وب دیزاین

    در این مقاله سعی کردیم هر انچه باید در خصوص استراتژیست تولید محتوا بدانید را بیان کنیم. در بهین وب دیزاین همواره در تلاش بوده ایم تا با ارائه آموزش رایگان سئو برای علاقه مندان به این حوزه، شرایطی را فراهم کنیم تا با کمترین هزینه بتوانند به طور کامل با این تخصص آشنا شوند. اگر در خصوص مطالب بیان شده در این مقاله سوالی دارید یا نیازمند مشاوره سئو در زمینه های مختلف می باشد، لطفا با ما در بخش نظرات سوالتان را مطرح کنید. همچنین به شما پیشنهاد می کنیم برای کسب اطاعات بیشتر در زمینه استراتژی های بازاریابی، مقاله استراتژی سئو را مطالعه نمایید.

    سوالات متداول

    تدوین استراتژی تولید محتوا برعهده کیست؟

    استراتژیست محتوا در هر مجموعه ای وظیفه تدوین، برنامه ریزی و انتشار استراتژی های محتوا را بر عهده دارد.

    آیا استراتژیست تولید محتوا باید مدرک خاصی داشته باشد؟

    خیر این شغل بیشتر بر پایه تجربه و مهارت است ولی بهتر است فردی که قصد فعالیت در این حوزه را دارد در بخش هایی مانند تحلیل داده، بازاریابی و تولید محتوا متخصص بوده و مدارکی مرتبطت در زمینه های بازاریابی و رسانه داشته باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای

    ارسال یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.