۲۰ سایت سوشیال مدیا برای اشتراک محتوا

  •  

    یکی از بهترین راه های جذب مخاطب و لینک سازی،  اشتراک مطالب سایتتان در سایت های اشتراک محتوا (media social ) می باشد. امروزه شما در دو دنیای مختلف در حال زندگی هستید. یکی دنیای واقعی با مردم عادی و دیگری دنیای مجازی با کاربرانی که شاید اصلا نشناسید ولی با ان ها به بحث و گفت و گو بپردازید. سوشال مدیا گستره ی وسیعی دارد که اگر با جزییات ان اشنا شوید، می توانید کسب و کار خود را بهتر و به هزینه ای بسیار اندک به مخاطبان بشناسانید. در این مقاله در خصوص انواع سوشیال مدیا و اهمیت استفاده از ان مطالبی را بیان خواهیم کرد.

    سوشال مدیا چیست؟

    سوشال مدیا که در ایران به نام شبکه های اجتماعی معنا می شود، به ابزارهایی گفته می شود که بر پایه اینترنت برنامه ریزی شده اند و در ان افراد مختلف می توانند افکار و اطلاعات خود را در قالب متن، تصویر و ویدیو به اشتراک بگذارند. تنها یک اینترنت پر سرعت و یک دستگاه برای اتصال به اینترنت لازم است تا بتوانید به شبکه های اجتماعی دسترسی داشته باشید و همین امر سبب گسترش روز افزون سوشال مدیا در زندگی روزمره مردم دنیا شده است. عصر سوشال مدیا در دهه ۹۰ میلادی و با شروع وبلاگ نویسی، آغاز شد. در جهان امروز در حدود ۴ میلیارد نفر در شبکه های اجتماعی فعال هستند که روزانه به صورت میانگین ۲ ساعت را صرف گشت و گذار در این دنیای بزرگ می کنند و همین امر می تواند نشان گر بکر بودن این فضا برای تبلیغات باشد.

    سوشال مدیا چیست؟

    کاربرد سوشیال مدیا برای کسب و کار

    فلسفه ایجاد سوشال مدیا شاید برقراری ارتباط راحت بین افراد بود ولی برندینگ کم هزینه با بازدید بالا، امروزه اصلی ترین هدف شبکه های اجتماعی شده است. اگر بدانید دیجیتال مارکتینگ چیست مطمعنا با روش های بازاریابی انلاین نیز اشنا خواهید بود و جالب است که حجم عظیمی از این بازار یابی در انواع سوشال مدیا انجام می شود. افرادی زیاد با سن و جنسیت های مختلف در این فضا فعال هستند و بسیار مهم است چگونه فعالیت کنید تا طیف گسترده ای از این افراد را جذب نمایید. در ادامه به معرفی مهمترین کاربرد شبکه های اجتماعی می پردازیم:

    برندینگ قدرتمند

    سوشال مدیا دارای میلیون ها کاربر فعال است که هر روزه ساعت های زیادی را صرف مشاهده محتوای ایجاد شده توسط سایر کاربران می کنند. در چنین فضای عظیمی اگر بتوانید به صورت اصولی تولید محتوا کنید، به راحتی برندسازی انجام خواهد شد و برند شما به افراد زیاد شناسانده می شود.

    افزایش ورودی و رتبه سایت

    مفهومی در سئو به نام سوشال سیگنال وجود دارد که برای گوگل بسیار مهم است. یعنی هر چه نام برند شما در شبکه های اجتماعی بیشتر برده شود یا ورودی های سایت شما از سمت انواع سوشال مدیا باشد، این سیگنال به موتور های جست و جو ارسال می شود که شما در زمینه کاری خود تخصص دارید و محبوب بین کاربران هستید. فعالیت در شبکه های اجتماعی سبب می شود تا به راحتی افزایش رتبه و ورودی سایت را داشته باشید.

    همچنین ببینید:
    لندینگ پیج (Landing Page) چیست؟ 6 ویژگی صفحه فرود زیبا

    سوشال مدیا

    کاهش هزینه ی تبلیغات

    افزایش رقابت در بین برند های بزرگ و کوچیک بسیار شدید شده و هر شرکتی که بتواند هزینه ی بیشتری برای تبلیغات پرداخت کند، سریعتر می تواند محصول و خدمات خود را به مخاطبان ارائه نماید. سوشال مدیا به شما فضایی کاملا رایگان را اعصا می کند تا بدون پرداخت هزینه بتوانید تبلیغات خدمات خود را انجام دهید. تنها کاری که باید انجام دهید، پیروی از الگوریتم های مختلفی است که هر شبکه اجتماعی دارد و اکثر ان ها نیز بر پایه رضایت کاربران قرار گرفته است.

    گستره جغرافیای وسیع

    شما در انواع سوشال مدیا، فضایی به وسعت کره ی زمین را در اختیار دارید. تفاوتی ندارد در کدام نقطه از جهان باشید، اگر محتوای مناسبی ارائه کنید خواهید توانست ویو های میلیونی در یوتیوب یا فالوورهای میلیونی در اینستاگرام از سراسر دنیا داشته باشید. حذف مرز های جغرافیایی و نزدیک شدن مردم دنیا به یکدیگر، از جلمه مزیت های است که سوشال مدیا به ارمغان اورده است.

    ارائه خدمات آسان به مشتریان

    دسترسی اکثر مردم به انواع شبکه های اجتماعی زیاد است و اگر خدمتی خاص را ارائه می دهید یا محصولات خود را در بستر اینترنت به فروش می رسانید، می توانید از سوشال مدیا برای پشتیبانی خدمات خود استفاده کنید. دسترسی آسان و بدون هزینه و راحتی ارسال پیام و حتی حذف هزینه برای سیستم پشتیبانی مجزا، از جمله مزیت های این روش است.

    سوشال مدیا مارکتینگ چیست؟

    استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی و فروش محصولات را در اصطلاح Social Media Marketing می گویند. در این روش بازار یابی شما برای تبلیغ محصولات و معرفی برند از انواع سوشال مدیا استفاده می کنید و در کنار آن از امکان نقد و بررسی خدماتتان و سوال به پاسخ کاربران به صورت آنلاین نیز بهره مند می شوید.

    سوشال مدیا مارکتینگ چیست؟

    معرفی انواع سوشال مدیا

    به طور کلی چهار نوع شبکه ی اجتماعی در دنیا وجود دارد:

    1. سوشیال نتورکینگ اولین نوع سوشال مدیا است که به بسترهایی گفته می شود که امکان تعامل افراد با یکدیگر وجود داشته و می توانند مواردی مانند عکس و فیلم را نیز به اشتراک بگذارند. فیسبوک و اینستاگرام در این دسته قرار می گیرند.
    2. میکروبلاگینگ دیگر نوعی سوشال مدیا است که مانند یک وبلاگ کوچک عمل می کند و مردم می توانند متن های کوتاه را منتشر نمایند. توییتر در این دسته قرار می گیرد.
    3. سوشال مدیا اشتراک گذاری تصاویر مانند پینترست نیز وجود دارد که به صورت تخصصی افراد می توانند تصاویر مختلفی را منتشر کنند.
    4. اشتراک گذاری فیلم دیگر نوع شبکه های اجتماعی است که صرفا افراد ویدیو های آموزشی یا عمومی مانند طنز را منتشر می کنند. یوتیوب معروف ترین سوشال مدیا در این دسته می باشد.
    همچنین ببینید:
    آموزش سئو وردپرس در 6 مرحله

    توجه داشته باشید که برنامه هایی مانند تلگرام و واتساپ، پیام رسان محسوب می شوند ولی اگر قابلیت هایی مانند امکان انتشار استوری در ان ها فعال شود، به شبکه ی اجتماعی تغییر خواهند کرد.

    یکی از ملاک های گوگل برای ارزش گذاری سایت ها، اشتراک گذاری مطالب آن سایت در شبکه های اجتماعی یا به اصطلاح سوشیال مدیا ها است که در زیر لیست ۲۰ سایت بسیار معروف را برای شما معرفی کرده ایم:

    انواع سوشال مدیا

    برای نحوه اشتراک گذاری سریع تر در سایت های زیر قبلا تو این لینک توضیح دادم.

    ۱- Facebook.com
    ۲- twitter.com
    ۴- tumblr.com
    ۵- pinterest.com
    ۶- linkedin.com
    ۷- reddit.com
    ۸- mix.com
    ۹- vk.com
    ۱۰- facenama.com
    ۱۱- taringa.net
    ۱۲- the-dots.com
    ۱۳- myspace.com
    ۱۴- YouTube.com
    ۱۵- xing.com
    ۱۶- buzznet.com
    ۱۷- quora.com
    ۱۸- medium.com

    علاوه بر فیس نما شبکه های اجتماعی فارسی دیگر مثل ویرگول و کلوب هم هستند که میتوانید مطالبتان را در آنها به اشتراک بزارید

    کسب درآمد از سوشیال مدیا social media در بهین وب دیزاین

    همانقدر که برند سازی در شبکه های اجتماعی اسان است، کسب در امد از ان نیز به سهولت انجام می شود و فقط باید تکنیک های آن را بدانید و مسیر تولید محتوا را در آن درست طی کنید. استفاده از سوشال مدیا برای افزایش ترافیک وب سایت یکی از روش های غیر مستقیم کسب درآمد است که اگر به صورت اصولی انجام شود، مشتریان زیادی را به سمت محصولات شما هدایت خواهد کرد. اگر نیاز به مشاوره سئو در این زمینه داشتید می توانید سوال خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر در خصوص مطالب بیان شده در این مقاله اگر سوالی داشتید، لطفا مورد را در بخش نظرات با ما مطرح کنید.

    سوالات متداول

    موثرترین سوشال مدیا برای کسب و کار چیست؟

    این مورد با توجه به هر کشور متفاوت است. مثلا در کشوری مانند عراق فیسبوک محبوب ترین شبکه اجتماعی است و در ایران اینستاگرام و تلگرام می توانند گزینه های مناسبی برای فعالیت و برند سازی باشند.

    آیا Social Media روی سئو هم تاثیر می گذارد؟

    هر چه در سوشال مدیا، بحث و تبادل نظر در مورد برند شما بیشتر باشد و ورودی های بیشتری از این طریق به سایت شما وارد شود، رتبه شما در موتورهای جست و جو نیز به سبب همین سوشال سیگنال افزایش خواهد یافت.

    در همین زمینه ببینید :

    طراحی سایت حرفه ای با قالب محبوب پابلیشر

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۶ رای

    ارسال یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.